Topli detalji jesenjih ambijenata

Dolazak jeseni pravo je vreme da u svoj enterijer dodate detalje koji će upotpuniti svaki kutak i doprineti vašem uživanju u jesenjim danima, uz topli čaj i omiljeni film.

Mnogo je ideja na koji način možete dekorisati dom, a bez obzira na to da li je jesen vaše omiljeno godišnje doba ili još uvek žalite za letom, sigurni smo da će jesenji ambijent uneti dodatnu toplinu u vaš dom.

Uvođenje sitnih intervencija koje dočaravaju jesenju atmosferu zaista je lako, pa se za početak prepustite svojoj kreativnosti i inspirišite se prirodom. Kombinujte tople, bogatije boje i par jesenjih detalja različitih tekstura kako biste dočarali jesen u domu.

Komadi nameštaja u jesenjim bojama savršeno će se uklopiti u takav ambijent, a pravi primer je fotelja BRIŽ koja, zahvaljujući svom izuzetno modernom dizajnu, predstavlja odličan izbor za uređenje dnevnog boravka. Autentičan dizajn i dezen ove fotelje doprinose izraženoj estetici ambijenta, a mogućnost izbora štofa ostavlja mogućnost za odabir savršene jesenje zlatno žute boje, koja sa artisanom predstavlja idealnu kombinaciju u ambijentu i odličan je kontrast crnom dekoru. Komoda LUSITANIA 3K4F, u kombinaciji toplog dekora artisan hrasta i crne mat folije, odličan je dodatak ovom kutku, koji možete upotpuniti i vitrinom LUSITANIA POP 2K VS1, kao i klub stolom VKCT-50218.

Ovogodišnji jesenji trendovi kućnog dekora podrazumevaju zanimljive oblike, tople neutralne i zemljane tonove i luksuzne teksture. Topli tonovi peska, cimeta, terakote, bakra, prigušenog zelenila i sličnih neutralnih tonova dopunjuju skoro svaku drugu paletu boja, čineći ih savršenim dodatkom svakom prostoru.

Idealan komad nameštaja koji se uklapa u navedene trendove i upotpunjuje ušuškani ambijent jeste ležaj MARBO savremenog dizajna, koji je pritom i veoma praktičan. Neizostavan je i klub sto, a sa klub stolom VKCT-50162 ne možete pogrešiti. Dodavanjem par pletenih taburea i mekanog ćebeta pravi jesenji kutak je spreman, a sjajna dekoracija za pun efekat su i dekorativna ogledala različitih dimenzija, koja možete postaviti na zid.

Pored kontrastnih rešenja i zemljanih tonova, postoji još dekorativnih rešenja za ljubitelje toplijih tonova, pa pored stalnog nameštaja u omiljenim drvo dekorima, opcija je i dodavanje dekoracije u upečatljivim bojama jeseni ili krečenje zida u nijanse koje se uklapaju sa detaljima u enterijeru.

Za ambijent spavaće sobe možete odabrati bračni krevet SARDINIA 160 koji je spoj topline naturalnog i rustičnog, a zajedno sa garderoberom SIERRA 180 OG daje suptilnu dozu elegancije i otmenosti. Prekrivač DIAMOND u žutoj boji, kao i jastučnica sa natpisom “Home sweet home”, takođe sa žutim detaljem utopliće prostor.

Nadamo se da ste spremni dočekali jesen, kao i da smo vas idejama za dekorisanje enterijera inspirisali da u domu kreirate kutak sa toplim jesenjim detaljima, koji će vam biti omiljena oaza za uživanje i odmor.

Šta treba da uradim?
Klikni mišem ili prstom na Forma Ideale kanticu i zalij drvo. Ne brini, tebe ovo ne košta apsolutno ništa, osim malo dobre volje.

Zašto da to uradim?
Daćeš svoj mali doprinos pošumljavanju. Svakim tvojim klikom Forma Ideale će donirati 10 dinara za nabavku sadnica. U svakom trenutku možeš videti koliko smo sredstava prikupili na našem brojaču.

Koji je cilj?

Da svi zajedno, do kraja juna, sakupimo što više novca za sadnice, koje će tokom predstojeće jeseni Forma Ideale posaditi u Beogradu, sa željom da podstakne pošumljavanje i ozelenjavanje.

*Redakcija Blic i kompanija Forma Ideale će naknadno objaviti tačan termin sadnje i detalje oko naše zajedničke ralizacije projekta.

Forma za slanje fotografije

[wpforms id=”620″ title=”false” description=”false”]