Trpezarija – mesto za sve dobre stvari

Mesto koje je srce doma i gde se odvija najveći broj aktivnosti ukućana je trpezarija.

Bilo da u njoj uživate u ukusnim obrocima sa porodicom, igrate društvene igre, plaćate račune ili završavate neke poslovne aktivnosti, ona okuplja porodicu, prijatelje i stvara divne trenutke za pamćenje. Posebne trenutke u trpezariji možete provesti sa svojim mališanima kada im pomažete oko domaćih zadataka, jer je posebno početak školovanja za njih izuzetno stresan, pa je važno pružiti im osećaj podrške i zajedništva u tom veselom delu doma.

Posvetite pažnju uređenju vaše trpezarije jer je zaista važan deo životnog prostora, a mi, u nastavku teksta, delimo sa vama korisne savete koji će vam pomoći da je učinite omiljenom prostorijom vaše porodice.

Savremeni domovi uglavnom imaju otvoreni koncept stanovanja, što znači manje zidova i više zajedničkog prostora. Trpezarija u dnevnom boravku ima razne benefite, a ova ideja je odlična da formirate radnu sobu ili kutak za vaše školarce. Ogradite dnevni od trpezarijskog prostora tako što ćete sto postaviti iza zadnje strane sofe, okrenute od trpezarijskog stola ka ostatku dnevnog boravka i dobićete osećaj završetka jedne sobe i početka druge.

Koristite sličnu paletu boja za obe celine, kako bi činile kompaktnu prostoriju. Vitrine i komode iz sistema elemenata VALENCIA možete koristiti za opremanje trpezarijskog prostora, dok su TV i zidna polica odlično rešenje za opremanje dnevnog boravka.

Zajedničko porodično obedovanje od neprocenjive je važnosti jer podržava bliskost članova porodice, a prijatan ambijent dodatno doprinosi lepim momentima. Ukoliko je trpezarija u odvojenoj prostoriji, koja je potpuno ili delimično odvojena od dnevne sobe, imate odrešene ruke pri njenom opremanju i dekorisanju.

Trpezarijski sto TOLEDO, u kombinaciji sivog hrasta i crnog dekora, idealno će se uklopiti u svaku trpezariju zbog svog modernog dizajna. Zahvaljujući svojim dimenzijama, zadovoljava i potrebe mnogočlanih porodica. Njegova ploča delimično je izrađena od kaljenog stakla, što doprinosi eleganciji, a odlično se slaže uz trpezarijske stolice HTC-316, koje pružaju komfor i funkcionalnost i predstavljaju novi koncept u dizajnu trpezarijskih stolica. Odličan dodatak ambijentu biće i komoda UMBRIA 3K4F, koja se estetski slaže uz predložene komade nameštaja, a praktična je za odlaganje mnogih stvari. Gornju policu komode možete iskoristiti za dodatnu dekoraciju.

Ukoliko je trpezarija deo manjeg prostora, praktično rešenje su okrugli stolovi, poput trpezarijskog stola M21f-1 koji je predstavnik klasičnog dizajna i estetski se uklapa u svaki enterijer. Trpezarijske stolice G603 u kombinaciji roze štofa i drvenih nogara sjajan su dodatak, a uz sto ih možete kombinovati zajedno sa trpezarijskim stolicama PS-802, kako biste dobili pravi moderan ambijent, za uživanje u svakom momentu.

Trpezarija je svakako omiljeno mesto svih porodičnih okupljanja i druženja sa prijateljima. Uredite je tako da vam potpuno prija boravak u njoj, dekorišite prostor po svojoj volji, ukrasite zid fotografijama za buđenje lepih uspomena, pozovite svoje najdraže na partiju društvene igre i stvorite najlepša sećanja.

Šta treba da uradim?
Klikni mišem ili prstom na Forma Ideale kanticu i zalij drvo. Ne brini, tebe ovo ne košta apsolutno ništa, osim malo dobre volje.

Zašto da to uradim?
Daćeš svoj mali doprinos pošumljavanju. Svakim tvojim klikom Forma Ideale će donirati 10 dinara za nabavku sadnica. U svakom trenutku možeš videti koliko smo sredstava prikupili na našem brojaču.

Koji je cilj?

Da svi zajedno, do kraja juna, sakupimo što više novca za sadnice, koje će tokom predstojeće jeseni Forma Ideale posaditi u Beogradu, sa željom da podstakne pošumljavanje i ozelenjavanje.

*Redakcija Blic i kompanija Forma Ideale će naknadno objaviti tačan termin sadnje i detalje oko naše zajedničke ralizacije projekta.

Forma za slanje fotografije

[wpforms id=”620″ title=”false” description=”false”]