VALENCIA – Rustični šarm i toplina u vašem domu

Prostor u domu u kome provodimo najviše vremena sasvim sigurno je dnevna soba. Namenjena je svakodnevnim momentima opuštanja, druženju sa porodicom i prijateljima, pa bi trebalo da bude istovremeno i estetski privlačna i funkcionalna.

Izuzetno je važno posvetiti dovoljno pažnje osmišljavanju izgleda dnevne sobe, izboru nameštaja, ali i izboru boja zidova i dekoracija. Važna je takođe i dobra organizacija svih onih stvari i sitnica koje su svakodnevno potrebne, a za to je odličan izbor sistem elemenata. Ukoliko želite da potpuno promenite izgled dnevne sobe, odlično rešenje je sistem elemenata VALENCIA za uređenje dnevne sobe, koji predstavlja kombinaciju rustičnog šarma i topline.

Shodno vašim željama, možete birati jednu od dve atraktivne kombinacije dekora. Topliju energiju enterijeru daje sinergija artisan hrasta, opak bele i bele mat folije, dok kombinacija dekora artisan hrast, grafit siva i siva mat folija unose u prostor suptilniju, monohromatsku notu.

Kolekciju VALENCIA čini deset različitih elemenata, a u zavisnosti od veličine prostora možete kreirati svoj idealan izbor. Takođe, možete se opredeliti i za dekor u boji koja vam se više uklapa u ambijent i odgovara vašem senzibilitetu.

Ukoliko se opredelite za elementa iz sistema VALENCIA u beloj boji i volite da svom domu dodate dozu elegancije i sjaja, predlažemo da vaš izbor budu poluzastakljene vitrine iz sistema, sa staklenim policama, poput vitrine VALENCIA 1K VS1 ili vitrine VALENCIA 2K VS2, koje poseduju mogućnost dodavanja LED rasvete. Odlične su za izlaganje kolekcije staklenih ili kristalnih predmeta, kao i za naglašavanje omiljene vaze ili uspomene. Njima ćete belom nameštaju dodati modernu pročišćenu notu, koja odlično parira toplom dekoru artisan hrasta.

Za ljubitelje rustičnih ambijenata, boho ili nekog drugog toplijeg stila, najbolje rešenje su vitrine bez staklenih polica, poput vitrine VALENCIA POP 1K i vitrine VALENCIA POP 2K, koje će primiti sve vaše omiljene knjige, uspomene i drage predmete. Oplemenite ih malim saksijama sa biljkama za još naturalniji osećaj.

Neizostavni deo dnevnog boravka je i TV polica, a TV polica VALENCIA TV 160 3K2F odlično će se uklopiti uz ostatak ambijenta. Klub sto VALENCIA M KS takođe je komad nameštaja koji će se složiti lepo, a pritom je praktičan za sve vrste posluženja, kao i razne sitnice, jer poseduje unutrašnji prostor za odlaganje.

Ako je u sklopu dnevne sobe i trpezarija, uvek postoji rešenje koje bi se idealno uklopilo. Pored vitrina i komode VALENCIA 3K4F iz sistema elemenata, koje su odlično rešenje za trpezarije, dodajte trpezarijski sto OSCAR TS u kombinaciji sa tapaciranim stolicama, modernog dizajna, u neutralnoj boji.

Kolekciju elemenata VALENCIA i u sivom dezenu čini, takođe, deset različitih elemenata koje možete kombinovati na razne načine. Odabirom ove kombinacije dekora, dobijate svedenu i toplu neutralnu podlogu za stvaranje ambijenata u raznim stilovima i trendovima. Ovaj sistem odlično će se uklopiti na zidu od rustične crvene opeke ili tapetom koja je asocira na nešto rustičniji industrijski stil, dok sa čistim modernim bež-sivim zidovima dobijate klasični ambijent uz koji možete dodati garnituru u bilo kojoj boji.

Možete birati između dva klub stola iz sistema VALENCIA, a klub sto VALENCIA M, sa funkcionalnom fiokom za sve one sitnice koje su neophodne, veoma je praktičan. Takođe, pored velike površine samog stola, korisna je i polica ispod koja će primiti omiljene časopise i knjige.

Za TV policu odaberite TV policu VALENCIA TV 160 3K2F koja se slaže sa ostatkom ambijenta, a istovremeno pruža svu potrebnu funkcionalnost.

Vitrina VALENCIA POP 2K sjajan je izbor za dnevni boravak, budući da je veoma funkcionalna i može poslužiti za odlaganje sitnica i dekoracije. Zidna polica VALENCIA ZP takođe je praktična za dekoraciju, ramove sa fotografijama i slično.

Boje su izuzetno važan činilac svakog životnog prostora i ono su što prvo uočimo kada uđemo u neki ambijent, pa ih možete uvesti kroz boje zidova, garnituru i fotelju, ili dekorativne elemente.

Za koji god od dva dekora kolekcije VALENCIA da se odlučite nećete pogrešiti, budući da su komadi nameštaja iz kolekcije veoma praktični i odlično se uklapaju uz bilo koji ambijent, a prate najsavremenije dizajnerske linije.

Šta treba da uradim?
Klikni mišem ili prstom na Forma Ideale kanticu i zalij drvo. Ne brini, tebe ovo ne košta apsolutno ništa, osim malo dobre volje.

Zašto da to uradim?
Daćeš svoj mali doprinos pošumljavanju. Svakim tvojim klikom Forma Ideale će donirati 10 dinara za nabavku sadnica. U svakom trenutku možeš videti koliko smo sredstava prikupili na našem brojaču.

Koji je cilj?

Da svi zajedno, do kraja juna, sakupimo što više novca za sadnice, koje će tokom predstojeće jeseni Forma Ideale posaditi u Beogradu, sa željom da podstakne pošumljavanje i ozelenjavanje.

*Redakcija Blic i kompanija Forma Ideale će naknadno objaviti tačan termin sadnje i detalje oko naše zajedničke ralizacije projekta.

Forma za slanje fotografije

[wpforms id=”620″ title=”false” description=”false”]