Tabure – praktični i dekorativni detalj potreban svakom domu

Kada uređujemo ambijente doma, tabure sasvim sigurno nije među prvim komadima na našoj listi za kupovinu.

Obično se prvo pobrinemo za sve one krupnije elemente, ali kada dođe vreme da razmislimo o komadima koji unose u prostor dodatni komfor i estetiku, tada na scenu stupa tabure. Tabure je veoma koristan  komad nameštaja u prostoru. Manji je, pa je iz tog razloga odličan i za ekperimentisanje, a pruža i mogućnost da na razne načine kombinujete tkaninu i boje taburea koje će dodatno osvežiti prostor. Tabure može biti i sjajna zamena za stolicu i služiti kao dodatni, lako prenosivi, komad nameštaja za sedenje u vašoj dnevnoj sobi. Ukoliko je čvršćeg materijala, npr. od kože, može da posluži i kao pomoćni stočić za kafu.

Za savremene moderne ambijente odličan izbor je tabure BRIŽ u tamnozelenom štofu, koji je idealna kombinacija sa foteljom BRIŽ u istom štofu. U ovakav ambijent dnevnog boravka sjajno bi se uklopio ležaj BOJANA, koji je veoma praktičan, a doprinosi i estetici prostora.

Njegova upotreba svakako je višenamenska, a jedna od glavnih prednosti je što može lako da se pomera, pa može biti savršen za uređenje vašeg dnevnog boravka. Ovakav tip taburea može preuzeti i ulogu klub stočića, gde možete staviti posluženje. Korišćenja taburea umesto klub stolova, samo je jedan od savremenih trendova.

Tabure sa poklopcem je uvek odličan izbor, jer pruža dodatni prostor za odlaganje, pa je u dnevnoj sobi idealan za odlaganje časopisa, prekrivača i jastučića za svakodnevni odmor, u dečijoj sobi za igračke, a u spavaćoj sobi je odličan za pozicioniranje uz samo uznožje kreveta, kao što je slučaj sa krevetom AGATA 200×160, gde može biti koristan za odlaganje posteljine i drugih potrebnih stvari.

Tabure klupa JENNY, koja je dostupna u više dezena, praktično je rešenje za uređenje dnevne, spavaće ili dečije sobe. Posebna prednost je kutija za odlaganje, u koju možete spakovati mnoge stvari, poput posteljine, kapa, šalova…

U trendu su i pleteni taburei, koji se svojim privlačnim izgledom uklapaju u bilo koji stil uređenja, od klasičnog do minimalističkog. Dostupni su u više različitih boja, a udobni su i lako prenosivi, pa možete da se opustite u bilo kom kutku u domu. Uklapaju se odlično uz sistem elemenata LAZIO za dnevni boravak, koje oplemenjuje toplina artisan hrasta i čini je privlačnom za moderne domove.

Koji god da je stil uređenja vašeg doma, tabure je svakako praktični i dekorativni detalj koji vam je potreban, a koji će estetski osvežiti ambijent i doprineti vašim trenucima odmora i opuštanja.

Šta treba da uradim?
Klikni mišem ili prstom na Forma Ideale kanticu i zalij drvo. Ne brini, tebe ovo ne košta apsolutno ništa, osim malo dobre volje.

Zašto da to uradim?
Daćeš svoj mali doprinos pošumljavanju. Svakim tvojim klikom Forma Ideale će donirati 10 dinara za nabavku sadnica. U svakom trenutku možeš videti koliko smo sredstava prikupili na našem brojaču.

Koji je cilj?

Da svi zajedno, do kraja juna, sakupimo što više novca za sadnice, koje će tokom predstojeće jeseni Forma Ideale posaditi u Beogradu, sa željom da podstakne pošumljavanje i ozelenjavanje.

*Redakcija Blic i kompanija Forma Ideale će naknadno objaviti tačan termin sadnje i detalje oko naše zajedničke ralizacije projekta.

Forma za slanje fotografije

[wpforms id=”620″ title=”false” description=”false”]