Predsoblje za idealan prvi utisak

Ulaz u dom ostavlja snažan prvi utisak na svakoga ko u njega uđe, pa je zbog toga važno da njegovom uređenju poklonite zasluženu pažnju.

Bez obzira na to da li se radi o prostranijem predsoblju ili je u pitanju hodnik, na razne načine možete doprineti da ovaj ambijent učini prijatnijim svaki vaš povratak u dom, ali i da ostavi sjajan utisak na sve njegove posetioce.

Pravi izbor za uređenje predsoblja su elementi kolekcije UMBRIA, koji su namenjeni modernim savremenim enterijerima. Kolekciju čini pet elemenata koji se mogu međusobno kombinovati u prostoru, a možete izabrati i samo neki od njih, u zavisnosti od samog plana za uređenje i raspoloživog prostora. U dekoru su sivog hrasta, obogaćeni crnim funkcionalno-dekorativnim detaljima. Element predsoblja UMBRIA P1 može biti sjajan u kombinaciji sa elementom predsoblja UMBRIA CIV, na koji možete odložiti jakne i kapute, a element predsoblja UMBRIA KOM za sedenje i dodatnim prostorom za odlaganje upotpuniće celokupni utisak i doprineti njegovoj funkcionalnosti.

Za skladištenje obuće postoji mnogo opcija, od ormara do jednostavnih cipelarnika koji se mogu naći u sklopu neke od kolekcija, ali i kao zasebni elementi, u kombinaciji sa čivilukom.

Ukoliko biste se radije opredelili za kolekciju, tu su i elementi iz kolekcije BENY, koji postavljaju nove standarde kada je reč o uređenju predsoblja. Komoda BENY 2K1F odlično je rešenje za odlaganje, a uz nju možete kombinovati i ostale elemente iz kolekcije koji pružaju mogućnost kombinovanja elemenata, u zavisnosti od vaših potreba i prostora koji imate na raspolaganju. Element predsoblja BENY KOM poseduje praktičan zatvoren deo za odlaganje obuće, a omogućuje i da sednete na njega prilikom obuvanja, pa je takođe sjajan izbor.

Elegantan i praktičan dodatak predsoblju je i stalak za kišobrane, a stalak za kišobran SR-0718 u metalnoj konstrukciji uklapa se u svako predsoblje, bez obzira na njegove dimenzije.

Predsoblje možete dodatno dekorisati uramljenim porodičnim fotografijama koje će doprineti toplini pri svakom ulasku u dom, a možete se opredeliti i za zidnu galeriju koja će ovaj deo doma učiniti posebno atraktivnim. Ogledala su takođe odličan izbor za ulazne prostore, jer reflektuju svetlost i stvaraju vizuelni utisak većeg i otvorenijeg prostora, a njihova primarna funkcija je svakako nezaobilazna i neophodna u ovom delu doma.

Ambijent predsoblja KENT čini pet elemenata koji daju prikaz savršene kombinacije drvo dekora belog i sivog hrasta koji unosi dodir otmene klasike. Možete odabrati element predsoblja KENT P1 i element predsoblja KENT KOM 1K1F kao glavne komade za odlaganje, dok je element predsoblja KENT CIV sa kačilicama praktičan za svakodnevno odlaganje odeće. Element predsoblja KENT PS OG sa ogledalom doprineće estetskom izgledu, dok je element predsoblja KENT KOM 2K praktičan, jer služi i za sedenje i odlaganje.

Završni dekorativni detalj na ulazu može biti tepih koji će svakako doprineti izgledu ambijenta, a saksijska biljka ili vaza sa cvećem doprineće svežini prostora.  Ukoliko imate dovoljno prirodnog svetla, možete u ovom delu doma gajiti i živu biljku, a ukoliko više volite veštačke biljke, možete odabrati atraktivnu vazu sa šarenim cvećem ili pampasom.

Za koji god stil uređenja predsoblja da se odlučite možete birati između cele kolekcije za uređenje predsoblja ili pojedinačnih elemenata. Ono što je u svakom slučaju najvažnije je da se potrudite da to bude pravi izbor za vaš dom koji bi trebalo da bude prijatan i privlačan svakome ko u njega zakorači.

Šta treba da uradim?
Klikni mišem ili prstom na Forma Ideale kanticu i zalij drvo. Ne brini, tebe ovo ne košta apsolutno ništa, osim malo dobre volje.

Zašto da to uradim?
Daćeš svoj mali doprinos pošumljavanju. Svakim tvojim klikom Forma Ideale će donirati 10 dinara za nabavku sadnica. U svakom trenutku možeš videti koliko smo sredstava prikupili na našem brojaču.

Koji je cilj?

Da svi zajedno, do kraja juna, sakupimo što više novca za sadnice, koje će tokom predstojeće jeseni Forma Ideale posaditi u Beogradu, sa željom da podstakne pošumljavanje i ozelenjavanje.

*Redakcija Blic i kompanija Forma Ideale će naknadno objaviti tačan termin sadnje i detalje oko naše zajedničke ralizacije projekta.

Forma za slanje fotografije

[wpforms id=”620″ title=”false” description=”false”]