U životu postoje situacije kada se LOJALNOST i te kako isplati!

Bez obzira na to da li pomno prati savremene trendove ili voli dobre, klasične stvari, svako od nas ponekad poželi da napravi promenu u svom životu. Ipak, često nam zaista bude teško da se odreknemo nečega što je dugo predstavljalo deo naše svakodnevice, a posebno kada je u pitanju nameštaj.

Na primer, naš stari kauč je toliko udoban i toliko verno nas je služio tolike godine, da smo skloni da zanemarimo činjenicu da njegova veličina više odavno ne zadovoljava potrebe naše porodice ili prosto da bismo želeli da naš dnevni boravak danas izgleda znatno drugačije.

No, sada više nemamo izgovor da makar ne pokušamo da potražimo novi, moderniji kauč ili možda da razmislimo o tome da nabavimo praktičnu ugaonu garnituru, jer je za sve svoje verne kupce, Forma Ideale spremila sjajnu akciju.

Za početak, u svih 40 salona Forma Ideale ili Forma Ideale Internet prodavnici i stare i nove kupce do 20. novembra čeka KUĆA SAJAMSKIH POPUSTA. Ali, to nije sve.

Naime, sve korisnike Forma Ideale Loyalty kartice, ova domaća kompanija odlučila je dodatno da obraduje. Do 13. novembra i svim Forma Ideale salonima čeka vas dodatnih 10% popusta na kompletan asortiman, čak i za one artikle koji se već nalaze na sjajnom sajamskom sniženju.

Sigurni smo da ćete u bogatom asortimanu Forma Ideale pronaći neki novi komad nameštaja koji je baš po vašem ukusu i koji će najbolje istaći upravo ono što je vama važno.

Takođe, ukoliko svoj novi kauč, policu ili možda neki kuhinjski element želite da nabavite sa što manje novca, ne propustite da posetite Forma Ideale sekciju na naslovnoj strani portala Blic.rs, gde vas čeka veliki kviz znanja, u kom svakog meseca možete da osvojite vredne vaučere za kupovinu u jednom od 40 Forma Ideale salona, u kojima nameštaj možete otplatiti čak i na 24 rate, a vaučer možete iskoristiti i u Forma Ideale internet prodavnici koja se nalazi na adresi www.formaideale.rs.

Foto: Promo

Ipak, moramo da vam kažemo da ovaj kviz nije nimalo lak. Da biste tačno odgovorili na sva pitanja, biće neophodno da redovno pratite stranicu Namesti svoj dom, jer ćete upravo u tekstovima objavljenim ovde pronaći skrivene neke od odgovora za kviz, kao i vesti o najnovijim Forma Ideale kolekcijama i brojne korisne savete kako da što lepše opremite i namestite svoj dom.