POČEO JE VELIKI NAGRADNI FORMA IDEALE KVIZ Saznajte šta je potrebno da uradite kako biste osvojili zaista vredne poklone

Po nekom nepisanom pravilu, proleće je godišnje doba kada se svi ozbiljno bacamo na sređivanje doma. Čiste se garderoberi i kuhinje, iz kuće se iznosi sve staro i dotrajalo, sređuju su bašte i balkoni, a neke porodice će da se posvete i nešto ambicioznijim projektima kao što su krečenje, farbanje stolarije, delimično ili potpuno renoviranje, a možda i selidba.

Kad izbacimo sve što nam nije potrebno, poželimo da u svoj čist i osvežen dom unesemo i nešto novo, što će mu dati posebnu toplinu i udobnost. Da li će to biti jedna nova polica ili komoda, da li neka nova garnitura ili možda nova kuhinja – to ćemo odlučiti prema svojim potrebama i mogućnostima.

Naravno, bilo bi super kada bi baš ono što nam je potrebno u trenutku kupovine bilo na sniženju, a još bolje kada bismo mogli da do željenog komada nameštaja dođemo potpuno besplatno. Sada je to zaista i moguće.

Najveći i najpopularniji proizvođač nameštaja u našoj zemlji – kompanija Forma Ideale – odlučila je da svim čitaocima portala Blic.rs pruži jedinstvenu priliku da tokom narednih meseci, u velikom kvizu znanja, osvoje vredne vaučere za opremanje doma.

Ovaj kviz pronaći ćete lako. Samo kliknite na Forma Ideale sekciju na naslovnoj strani portala Blic.rs. Međutim, osvajanje mesečnih nagrada, uopšte neće biti tako lako. Potrebno je imati dovoljno znanja iz opšte kulture, a posebno iz istorije nameštaja i aktuelnosti u savremenom opremanju doma.

Da biste tačno odgovorili na sva pitanja, biće neophodno da redovno pratite novi unapređeni sajt, Internet prodavnicu Forma Ideale, kao i stranicu Namesti svoj dom, jer ćete samo u člancima koji su na ova dva mesta objavljeni uspeti da pronađete neke od odgovora za kviz, kao i da saznate vesti o najnovijim Forma Ideale kolekcijama i brojne korisne savete kako da što kvalitetnije opremite svoj dom.

Svakog meseca, najbrži takmičar osvojiće glavnu nagradu – vaučer za kupovinu u Forma Ideale salonima ili Forma Ideale internet prodavnici, i to u vrednosti od 10.000 dinara, dok će devetoro drugoplasiranih dobiti po vaučer na 5.000 dinara.