SJAJNA PRILIKA ZA PROLEĆNI MEJKOVER DOMA Počeo je veliki FORMA IDEALE nagradni kviz znanja. Ne propustite šansu da osvojite vredne nagrade

Otkako je stiglo proleće, svi se trudimo da budemo vrlo vredni, kako bismo što lepše sredili svoje kuće i stanove, da bismo tokom leta, jeseni i zime mogli samo da uživamo. No, sigurno ćete se i sami složiti sa tim da bi nam, kako bismo svoj dom namestili da bude po našem ukusu i meri, baš dobro došla jedna lepa nova komoda za spavaću sobu, vitrine za trpezariju, a možda i neki moderan kauč ili stočić za baštu.

Još samo kada bi postojao način da do željenog komada kvalitetnog nameštaja dođemo svojim znanjem – pa gde bi nam bio kraj? Sada nam se pruža mogućnost da ostvarimo ovu svoju želju.

Regionalni lider u proizvodnji nameštaja i već treću godinu zaredom dobitnik priznanja Moj izbor kao omiljeni brend među potrošačima, kompanija Forma Ideale, odlučila je da – pored već svima dobro poznatih redovnih akcija, sjajnih popusta i sniženja – još više obraduje svoje kupce u Srbiji.

Pred nama je šansa da uštedimo novac, i to tako što ćemo pobedom u velikom kvizu znanja osvojiti vredne vaučere za kupovinu omiljenog nameštaja u Srbiji – nameštaja kojeg proizvodi kompanija Forma Ideale.

Da biste se takmičili, potrebno je da posetite Forma Ideale sekciju na naslovnoj strani portala Blic.rs, gde vas čeka svakog meseca čeka novi kviz sa pitanjima na teme iz opšte kulture, ali i poznavanja najnovijih trendova u opremanju doma.

Međutim, pošto neka od pitanja nimalo nisu laka, preporučujemo vam da redovno pratite novi unapređeni sajt, Internet prodavnicu Forma Ideale, kao i stranicu Namesti svoj dom, jer ćete samo ovde uspeti da pronađete neke od odgovora, kao i da saznate vesti o najnovijim Forma Ideale kolekcijama i brojne korisne savete kako da što kvalitetnije opremite svoju kuću ili stan.

sl-6

Najbrži takmičar osvojiće glavnu nagradu – vaučer za kupovinu nameštaja u vrednosti od 10.000 dinara, dok će devetoro drugoplasiranih dobiti po vaučer na 5.000 dinara.
Vaučeri se mogu potrošiti na kupovinu proizvoda po izboru iz bogatog asortimana bilo kog od 40 Forma Ideale salona u više od 30 gradova u Srbiji ili u Forma Ideale intenet prodavnici.