Sada je pravo vreme da od svojih BALKONA, TERASA I BAŠTI napravimo pravi CVETNI RAJ, a evo šta nam je sve potrebno da to sprovedemo u delo

Sezona letnjih vrućina već je u punom jeku. Premda prija boraviti u zatvorenim prostorijama ohlađenim klimom, stručnjaci se slažu da je daleko zdravije vreme provoditi na otvorenom.

Zato je sada pravi trenutak da dnevni boravak iznesemo napolje – na terase, balkone ili u svoje bašte, gde ćemo napraviti pravu malu oazu za uživanje, u kojoj se možemo relaksirati kako tokom dana, tako i tokom prijatnih letnjih večeri.

No, da bismo ovo sproveli u delo, potrebni su nam zelenilo, adekvatna površina i, naravno, udoban baštenski ili balkonski nameštaj. Kojom vrstom zelenila ćemo se okružiti i gde ćemo kreirati svoj kutak, stvar je izbora.

Međutim, kada je nameštaj u pitanju, stvar je jasna – najbolji, najkvalitetniji i najpovoljniji izbor baštenskih stolova, stolica, garniture, ljuljaški, suncobrana, jastučića i drugih asesoara pronaći ćemo u Forma ideale salonima i Internet prodavnici Forma Ideale.

Nama samo preostaje da biramo da li nam se više dopada romantični ambijent, poput baštenskih setova SEVILJA, Lisabon i ROMANTIC ili bismo radije neku udobnu garnituru u kojoj može čak malo da se odrema, kakvi su baštenski setovi Emma.

Ukoliko se pitate šta da radite sa baštenskim nameštajem kada prođe leto, obavezno pogledajte Forma Ideale VLOG, koji će vam naučiti kako da dašak proleća i leta unesete i u svoj zimski enterijer i uklopite ga u svoj prostor.

Takođe, ne propustite da posetite Forma Ideale sekciju na naslovnoj strani portala Blic.rs, gde vas čeka veliki kviz znanja, u kom svakog meseca možete da osvojite vredne vaučere za kupovinu u Forma Ideale salonima ili Forma Ideale internet prodavnici.

Ipak, moramo da vam kažemo da ovaj kviz nije nimalo lak. Da biste tačno odgovorili na sva pitanja, biće neophodno da redovno pratite stranicu Namesti svoj dom, jer ćete upravo u tekstovima objavljenim ovde pronaći skrivene neke od odgovora za kviz, kao i vesti o najnovijim Forma Ideale kolekcijama i brojne korisne savete kako da što lepše opremite i namestite svoj dom.