Nekad smo onlajn kupovali samo sitnice, a danas preko interneta NAMEŠTAJEM OPREMAMO CELU KUĆU. Kako je to moguće?

Kada je internet sredinom devedesetih godina prošlog veka počeo da osvaja planetu, svi su bili oduševljeni mogućnostima koje on nudi. Ipak, do skoro nismo mogli ni da naslutimo da će globalna mreža baš u tolikoj meri uticati na naše svakodnevne životne navike. Danas internet nosimo sa sobom svuda, koristimo ga da se informišemo, komuniciramo, zabavljamo, kupujemo…

Iako smo, u početku stidljivo, počeli preko internet da naručujemo knjige, odeću ili hranu, sve velike kupovine još dugo smo obavljali isključivo “uživo”. Ko bi pre samo nekoliko godina mogao i da pomisli da na kućnu adresu poruči komletnu kuhinju sa svim elementima ili da će moći onlajn da opremi celu spavaću sobu? I to u Srbiji!

Kada je regionalni lider u proizvodnji nameštaja, kompanija Forma Ideale još 2011. godine otvorila prvu internet prodavnicu nameštaja u Srbiji, mnogi su na taj potez gledali sa podozrenjem, jer nisu verovali da će kupci u našoj zemlji ikada postati spremni da opremaju svoje domove “preko neta”.

Međutim, iz današnje perspektive jasno je da su, odlučivši se na ovaj smeli korak, zaposleni u ovoj srpskoj kompaniji zapravo bili vizionari, koji su na vreme prepoznali šanse koje pruža internet. I, sada znamo da nisu nimalo pogrešili ulaganjem u ovaj segment poslovanja.

Od samih početaka postojanja Forma Ideale Internet prodavnice njeni posetioci su pokazali da su i te kako zainteresovani za ovaj tip kupovine, a sa razvojem sajta, kupaca je sve više i više.

A kako i ne bi, kada na ovom sajtu mogu da prelistaju katalog, pogledaju Forma Ideale blog i vlog sa savetima za opremanje doma, pretraže celokupnu ponudu, ali i da saznaju baš sve o proizvodu koji ih zanima: od fotografija, preko specifikacija, dimenzija i karakteristika, video uputstava za montažu, sve do konačne cene proizvoda sa uračunatim PDV- om.

Ovo omogućava da kupac odmah proveri da li se neki komad nameštaja veličinom uklapa u prostor i da li je to baš ono što mu je potrebno.

Takođe, ovde mogu dobiti i sve odgovore na sva svoja pitanja. Za sve koji imaju bilo kakvu nedoumicu, trebalo bi da znaju da ih na www.formaideale.rs čeka Live Chat podrška agenata, kao i mogućnost kupovine uz telefonsko poručivanje svakog dana od 8 do 22h putem brojeva telefona 034/617-03-01, 034/617-03-02.

Isporuka svih artikala kupljenih u internet prodavnici besplatna je na teritoriji cele Srbije, i to na adresu koju kupac sam odabere. Još jedna od prednosti kupovine u Internet prodavnici Forma Ideale je i jednostavna montaža nameštaja uz osnovni alat.

Što se tiče samog procesa naručivanja nameštaja i druge opreme za domaćinstvo, on je u Forma Ideale Internet prodavnici maksimalno pojednostavljen. Jedini uslov da bismo kupovali jeste da se registrujemo, popunjavanjem jednostavnog formulara.

Uostalom, pogledajte i sami video-uputstvo kako izgleda kupovina u internet prodavnici Forma Ideale:

Robu je moguće platiti platnim karticama, putem uplatnice, pouzećem, čekovima (i do na 12 rata bez kamate), kao i vaučerima Forma Ideale. Pritom, kupovinu dodatno olakšava i činjenica da je Forma Ideale svojim kupcima omogućila kombinovanje i do četiri načina plaćanja.

Za vlasnike Forma Ideale Loyalty kartice postoje posebne pogodnosti, koji važe i za kupovinu onlajn. Svi vlasnici ove kartice mogu ostvariti dodatnih 5% popusta na sve artikle, pa čak i one koji su već na akciji (kada ispune određene uslove).